Αναζητήστε την ένδειξη καλύτερης τιμής "Special Offer" σε επιλεγμένα προϊόντα μας! about

 
Greek Deli products from Chios island

Επιστροφές

1) Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται εντός το αργότερο 14 ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησής σας (δηλ. από την αποστολή του σχετικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που προβλέπεται στο άρθρο 11.2.)


2) Για να γίνει δεκτή μία επιστροφή θα πρέπει το προϊόν που αποστέλλετε προς παραλαβή από την εταιρεία μας να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, πλήρες με την αρχική συσκευασία του ακέραιη μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν και να έχουν διατηρηθεί οι σωστές συνθήκες συντήρησης.


3) Εφόσον πληρούνται οι όροι της παραγράφου 1) και 2) η επιστροφή του τιμήματος που έχετε ήδη καταβάλλει θα γίνεται απευθείας από εμάς ή σε συνεργασία με τον συνεργαζόμενο πάροχο πληρωμών ή με άλλο τρόπο εντός της χρονικής διάρκειας που προβλέπει ο νόμος στην περίπτωση της υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση που σας επιστραφούν χρήματα δια μέσου τρίτου παρόχου πληρωμών (PayPal, πιστωτική κάρτα κ.λπ.) ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με τυχόν προμήθεια που θα σας χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος βάσει των όρων χρήσης και λειτουργίας του, για τα οποία δεν ευθύνεται η εταιρεία μας.


4)  Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο δέμα σας μια υπογεγραμμένη επιστολή, αναφέροντας το λόγο της επιστροφής του προϊόντος καθώς και την πρωτότυπη απόδειξη ή τιμολόγιο. Τα προϊόντα, που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται με την Απόδειξη Λιανικής / Τιμολόγιο Πώλησης ή το Δελτίο Αποστολής και μια υπογεγραμμένη επιστολή, αναφέροντας το λόγο της επιστροφής του προϊόντος.


Αλλαγή / ακύρωση παραγγελίας

 Σε περίπτωση πάντως οποιουδήποτε προβλήματος κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επικοινωνήστε άμεσα με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

 

 

 

(Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την επιλογή των προϊόντων που θα αγοράσετε)