Ομελέτα με λουκάνικα και Κατσικάκι Μαστέλο®

Ομελέτα με λουκάνικα και Κατσικάκι Μαστέλο®

ΥΛΙΚΑ  (για 4 μερίδες)


– 8 αυγά
– 5 γρ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
– 5 γρ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
– 60 γρ. τριμμένο Κατσικάκι Μαστέλο®
– 100 γρ. λουκάνικο, χοιρινό, φρέσκο
– ελαιόλαδο
– αλάτι
– πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, τον μαϊντανό, τον βασιλικό και αλατίζουμε. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε μέσα το ελάχιστο ελαιόλαδο, σοτάρουμε το λουκάνικο σε κομμάτια μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.  Προσθέτουμε το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το Κατσικάκι Μαστέλο® και σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.

 

 

Πηγή: mastelo.gr

 

 

Tags: Μαστέλο