Η μαστίχα Χίου έχει αποδεδειγμένα οφέλη για πληθώρα παθήσεων. Μάθετε πως παράγεται και πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. about
 
Greek Deli products from Chios island

Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο για την επαγγελματική επιτυχία της εταιρίας μας. To www.houseoftaste.gr είναι μια νέα πρόταση στον χώρο της πώλησης και προώθησης βραβευμένων & ποιοτικών προϊόντων με έδρα την Χίο.


Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση συνεργατών σε όλη την Ελλάδα για την προώθηση των προϊόντων μας. Οι άνθρωποι του houseoftaste.gr είναι συνοδοιπόροι σε μια ομάδα με κοινό στόχο, είναι μέτοχοι μιας κοινής φιλοσοφίας που βάζει πάνω απ’ όλα τη συνέπεια, την υπευθυνότητα και το σεβασμό προς τον πελάτη.

Μπορείτε και εσείς να γίνετε μέλος της οικογένειας μας στέλνοντας το βιογραφικό σας στο: hr@houseoftaste.gr Θα τηρηθεί εχεμύθεια για όλα τα στοιχεία σας.

 

(Σας ενημερώνουμε ότι τη στιγμή αυτή, αναζητούμε θέσεις μόνο για την Ελλάδα. Στο μέλλον θα ανοίξουν θέσεις εργασίας και σε άλλες χώρες, για τις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας μας)