Η μαστίχα Χίου έχει αποδεδειγμένα οφέλη για πληθώρα παθήσεων. Μάθετε πως παράγεται και πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. about
 
Greek Deli products from Chios island

Η Ιστορία

Ο Νίκος Κωνσταντουλάκης, σεφ στο επάγγελμα, με μεγάλη προϋπηρεσία στα αθηναϊκά catering και στις κουζίνες μεγάλων ξενοδοχείων, αποφάσισε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χίο, και να στήσει το 2009 τη δική του επιχείρηση, το ΧΙΩΤΙΚΟ ΚΕΛΑΡΙ.

Αξιοποιώντας τη μεγάλη του εμπειρία στη μαγειρική τέχνη και με οδηγό την αγάπη του για τα τοπικά προϊόντα έστησε ένα πρότυπο εργαστήριο σε ένα παραδοσιακό κτίριο στον οικισμό Βέσσα, στα μεσαιωνικά Μαστιχοχώρια. Εκεί, παρασκευάζει μια πρωτότυπη γκάμα ζυμαρικών με φρέσκα μυρωδικά και λαχανικά (όπως σέσκουλο, τσουκνίδα, άνυδρο ντοματάκι, χιώτικο μανταρίνι κ.ά.), χωρίς χημικά συντηρητικά, χρωστικές ή πρόσθετα.

Τα προϊόντα του έχουν αποσπάσει πολλές διακρίσεις από τον ειδικό Τύπο και από τους γευσιγνώστες και έχουν μυήσει τους σύγχρονους καταναλωτές σε γεύσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

 

 

Προβολή όλων των προϊόντων "Χιώτικο Κελλάρι"