Η μαστίχα Χίου έχει αποδεδειγμένα οφέλη για πληθώρα παθήσεων. Μάθετε πως παράγεται και πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. about
 
Greek Deli products & Special gifts from Chios island

Αποστολή Προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 15:00.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με Courier και η παράδοση τους γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ή ανωτέρας βίας*). Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Σάββατο. 

*Δεν φέρουμε ευθύνη αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου.

Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,50 €. Αποστολές μεγαλύτερες των 3 κιλών ενδέχεται να επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος 1,30 € / Kg. 

 

To houseoftaste.gr προσφέρει Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός πόλεως Χίου (Ισχύει για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου βάρους και παράδοση αυθημερόν).

 

(Το κόστος αποστολής στην σελίδα μας υπολογίζεται αυτόματα για αγορές έως 8 Kg. Για μεγαλύτερες παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να στείλουμε τα δέματα σας μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας με τον πιο οικονομικό τρόπο. Οι τιμές διαφοροποιούνται αν παραλάβετε στον χώρο σας ή από τα γραφεία της μεταφορικής.).


Δυσπρόσιτες περιοχές

"Δυσπρόσιτες περιοχές" θεωρούνται οι περιοχές που δεν είναι κοντά σε υποκαταστήματα της Courier που συνεργαζόμαστε. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, αλλά ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβληθεί και πέραν των τριών (3) εργάσιμων ημερών.


Αποστολές προς Κύπρο και Εξωτερικό

Η επιχείρηση, έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει παραγγελίες εκτός Ελλάδα (εντός Ε.Ε.) κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, και προτείνοντας του κάποιες επιλογές που αφορούν την μεταφορά και το κόστος αυτής. Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας αν ζείτε στο εξωτερικό και επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόντα από το houseoftaste.gr


Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

  Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας.

•  Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας σε σχέση με το προϊόν που παραγγείλατε.


Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται (μέσω της μεταφορικής) από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά.


Τιμολόγηση Προϊόντων

Για έκδοση Τιμολογίου επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις ήδη καταχωρημένες παραγγελίες. 

Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης στο e-mail που δηλώσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


Σημείωση:

Η εταιρία μας και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον αγοραστή στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχερά γεγονότα ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας κατά τα αναφερόμενα στα άρθρα 6.5ιι) και 6.12 ανωτέρω.

Η εταιρία μας ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα, από τη δε παράδοση ο κίνδυνος μετατίθεται στον αγοραστή κατ’ άρθρο 524 ΑΚ. Το κόστος μεταφοράς είναι αυτό που ορίζει κάθε φορά η τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρίας μεταφορών, οι οποίες είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για τις χρεώσεις αποστολής και οι οποίες δύνανται να μεταβάλλουν τις τιμές οποτεδήποτε. Το House of Taste δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν τέτοια μεταβολή των τιμών.

 

•  Όλες οι αναγραφόμενες τιμές της ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.

•  Για παραγγελίες εντός πόλεως Χίου τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν με αυθημερόν παράδοση. 

•  Για τηλεφωνικές παραγγελίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλ.: 2271400650 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 15:00)