Η μαστίχα Χίου έχει αποδεδειγμένα οφέλη για πληθώρα παθήσεων. Μάθετε πως παράγεται και πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. about
 
Greek Deli products from Chios island

Αποστολή Προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 15:00.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με Courier και η παράδοση τους γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Σάββατο. 

Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00 €, στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την "αντικαταβολή" επιβαρύνεστε με 1,70 €. Αποστολές μεγαλύτερες των 3 κιλών ενδέχεται να επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος 1,10 € / Kg. 

 

To houseoftaste.gr προσφέρει Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 60,00 €  (Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας και για συνολικό βάρος παραγγελίας έως και 4Kg).

To houseoftaste.gr προσφέρει Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός πόλεως Χίου (Ισχύει για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου βάρους και παράδοση αυθημερόν).

 

(Το κόστος αποστολής στην σελίδα μας υπολογίζεται αυτόματα για αγορές έως 8 Kg. Για μεγαλύτερες παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να στείλουμε τα δέματα σας μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας με τον πιο οικονομικό τρόπο. Οι τιμές διαφοροποιούνται αν παραλάβετε στον χώρο σας ή από τα γραφεία της μεταφορικής.).


Δυσπρόσιτες περιοχές

"Δυσπρόσιτες περιοχές" θεωρούνται οι περιοχές που δεν είναι κοντά σε υποκαταστήματα της Courier που συνεργαζόμαστε. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, αλλά ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβληθεί και πέραν των τριών (3) εργάσιμων ημερών.


Αποστολές προς Κύπρο και Εξωτερικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

  Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας.

•  Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας σε σχέση με το προϊόν που παραγγείλατε.


Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται (μέσω της μεταφορικής) από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά.


Τιμολόγηση Προϊόντων

Για έκδοση Τιμολογίου ή χονδρική πώληση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις ήδη καταχωρημένες παραγγελίες. 

Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης στο e-mail που δηλώσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

•  Όλες οι αναγραφόμενες τιμές της ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

•  Για παραγγελίες εντός πόλεως Χίου τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν με αυθημερόν παράδοση. 

•  Για τηλεφωνικές παραγγελίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλ.: 2271400650, 6985954665 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 15:00)


 

 

style="height:65px; width:150px" />