Η μαστίχα Χίου έχει αποδεδειγμένα οφέλη για πληθώρα παθήσεων. Μάθετε πως παράγεται και πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. about
 
Greek Deli products from Chios island

Η Εταιρεία

Η Phi Divine Goods εδρεύει στην Χίο και δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και επεξεργασία βιολογικών αρωματικών φυτών και στη δημιουργία και προώθηση ολοκληρωμένων πακέτων προϊόντων όπου περιλαμβάνονται βιολογικό ελαιόλαδο, παραδοσιακά ζυμαρικά, αρωματικά φυτά και μέλι.

Το εργαστήριο αποξήρανσης και τυποποίησης των αρωματικών φυτών είναι πιστοποιημένο από την TUV HELLAS κατά ISO 22000:2005. Οι καλλιέργειες μας είναι υπό μετατροπή στη βιολογική γεωργία και είναι πιστοποιημένες από την TUV HELLAS.


 

Όλοι εμείς στο Phi μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα. Βρισκόμαστε σε ένα κοινό ταξίδι που έχει τη φύση σαν οδηγό. Λατρεύουμε να παρατηρούμε ότι όλα πάνω στη γη, από τα φυτά μέχρι το ίδιο το ανθρώπινο σώμα, αναπτύσσονται βάσει μίας Θεϊκής αναλογίας, μιας τέλειας ισορροπίας. Εργαζόμαστε με πάθος έτσι ώστε τα προϊόντα μας να προσεγγίζουν αυτήν τη χρυσή τομή σε όλα τα επίπεδα. Από το βαθμό επέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα στην καλλιέργεια, τη συνεχή μας εκπαίδευση και την εποικοδομητική συνεργασία με εξειδικευμένους παραγωγούς, μέχρι την παραγωγή του τελικού προϊόντος και τη διάθεσή του μέσω μιας εκλεπτυσμένης συσκευασίας.

 


 

               


 

 

Προβολή όλων των προϊόντων της "Phi Divine Goods"