Η μαστίχα Χίου έχει αποδεδειγμένα οφέλη για πληθώρα παθήσεων. Μάθετε πως παράγεται και πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. about
 
Greek Deli products & Special gifts from Chios island

Η Εταιρεία

Η Ποτοποιϊα Κακίτση, έχει τις ρίζες της στη Μικρά Ασία, όπου το 1863 ο Κυριάκος Κακίτσης ίδρυσε το πρώτο της αποστακτήριο. Παλιό σύνθημα της ποτοποιϊας είναι το "πίνεις πολλά ξυπνάς καλά"  Από το 1922 διωγμένη η οικογένεια Κακίτση από τη Μικρά Ασία συνεχίζει στη μυροβόλο Χίο, να παράγει με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο το παραδοσιακό Ούζο , χωρίς προσθήκη ζάχαρης, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της 2 βραβεία. Το χρυσό και το αργυρό, στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης 5-26 Σεπτεμβρίου το 1937. Το 1948 αλλάζει χέρια και παραδίδετε στο Λάμπρο Κακίτση, που με τη σειρά του, την εμπιστεύεται στο γιο του Γεώργιο.

Η ανταπόκριση του κόσμου τότε ήταν τεράστια και η συντριπτική πλειοψηφία επέλεγε να πίνει το κοκοράκι. Σήμερα, (περισσότεροι συνάδελφοι, μεγαλύτερος ανταγωνισμός). Πλέον ο Λάμπρος, γιος του Γεωργίου, παράγει με την ίδια πάντα παραδοσιακή συνταγή, το οικογενειακό ούζο, μόνος του, με στήριγμα μόνο την επί 32 χρόνια σύντροφο του και τις 3 του κόρες. Στην Αθήνα, τον Πειραιά, στο Αιγαίο και όχι μόνο επιμένουν να πίνουν πολλά, και να ξυπνούν καλά!

Η ποτοποιϊα Κακίτση εκτός από το ούζο Κακίτση και το ούζο Αντρίκειο και τα δύο χωρίς προσθήκη ζάχαρης, παράγει και λικέρ διαφόρων γεύσεων όπως λικέρ Μαστίχα, λικέρ Μανταρίνι, λικέρ Πικραμύγδαλο,λικέρ ροδάκινο και λικέρ lemonchio, λικέρ μαστίχα με λεμόνι ιδανικό για cocktail με έτοιμη συνταγή που προτείνεται στο πίσω μέρος της ετικέτας, λικέρ Τριαντάφυλλο, λικέρ Περγαμόντο και πρόσφατα έδωσε την αγάπη της και σε ένα νέο μοναδικό προϊόν: ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΟΚΑΝΕΛΑ. (Συνάντηση Κορυφής)!

 

 


               


 

 

Προβολή όλων των προϊόντων της ποτοποιίας "Κακίτση"