Η μαστίχα Χίου έχει αποδεδειγμένα οφέλη για πληθώρα παθήσεων. Μάθετε πως παράγεται και πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. about
 
Greek Deli products & Special gifts from Chios island

Διαχείριση Παραγγελιών 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 15:00.


Courier

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με Courier και η παράδοση τους γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ή ανωτέρας βίας*). Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Σάββατο. 

*Δεν φέρουμε ευθύνη αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου.


Κόστος αποστολής 

Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,50 €. Αποστολές μεγαλύτερες των 3 κιλών ενδέχεται να επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος 1,30 € / Kg.

To houseoftaste.gr προσφέρει Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός πόλεως Χίου (Ισχύει για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου βάρους και παράδοση αυθημερόν).


Δυσπρόσιτες περιοχές

"Δυσπρόσιτες περιοχές" θεωρούνται οι περιοχές που δεν είναι κοντά σε υποκαταστήματα της Courier που συνεργαζόμαστε. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, αλλά ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβληθεί και πέραν των τριών (3) εργάσιμων ημερών.


Μεταφορική εταιρία

Το κόστος αποστολής (Courier) στην σελίδα μας υπολογίζεται αυτόματα για αγορές έως 8 Kg. Για μεγαλύτερες παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να στείλουμε τα δέματα σας μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας με τον πιο οικονομικό τρόπο. Οι τιμές διαφοροποιούνται αν παραλάβετε στον χώρο σας ή από τα γραφεία της μεταφορικής.


Αποστολές προς Κύπρο και Εξωτερικό

Η επιχείρηση, έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει παραγγελίες εκτός Ελλάδα (εντός Ε.Ε.) κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, και προτείνοντας του κάποιες επιλογές που αφορούν την μεταφορά και το κόστος αυτής. Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας αν ζείτε στο εξωτερικό και επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόντα από το houseoftaste.gr