Αποκτήστε το σετ προϊόντων περιποίησης "Kottatis" με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα! about

 
Greek Deli products from Chios island

Διαχείριση Παραγγελιών 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 15:00.


Courier

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με Courier και η παράδοση τους γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Σάββατο. 


Κόστος αποστολής 

Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00 , στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την "αντικαταβολή" επιβαρύνεστε με 1,70 €. Αποστολές μεγαλύτερες των 3 κιλών ενδέχεται να επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος 1,10 € / Kg.

To houseoftaste.gr προσφέρει Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 49,00 €  (Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας και για συνολικό βάρος παραγγελίας κάτω των 5kg - Εξαιρούνται οι "δυσπρόσιτες περιοχές").

To houseoftaste.gr προσφέρει Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός πόλεως Χίου (Ισχύει για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου βάρους και παράδοση αυθημερόν).


Δυσπρόσιτες περιοχές

"Δυσπρόσιτες περιοχές" θεωρούνται οι περιοχές που δεν είναι κοντά σε υποκαταστήματα της Courier που συνεργαζόμαστε. Σε αυτή την περίπτωση προτείνουμε και υπολογίζουμε τα έξοδα αποστολής έως το πλησιέστερο υποκατάστημα, η εταιρία ταχυμεταφορών σας ειδοποιεί όταν η παραγγελία σας έχει φτάσει για παραλαβή. Αν επιθυμείτε παράδοση στο χώρο σας γίνεται με επιπλέον χρέωση.


Μεταφορική εταιρία

Το κόστος αποστολής (Courier) στην σελίδα μας υπολογίζεται αυτόματα για αγορές έως 8 Kg. Για μεγαλύτερες παραγγελίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να στείλουμε τα δέματα σας μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας με τον πιο οικονομικό τρόπο. Οι τιμές διαφοροποιούνται αν παραλάβετε στον χώρο σας ή από τα γραφεία της μεταφορικής.


Αποστολές προς Κύπρο και Εξωτερικό

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.