Η μαστίχα Χίου έχει αποδεδειγμένα οφέλη για πληθώρα παθήσεων. Μάθετε πως παράγεται και πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. about
 
Greek Deli products from Chios island

Πώς θα πληρώσω για την παραγγελία μου;

 

Α. Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον courier που θα σας την παραδώσει.

Κόστος αντικαταβολής: 2,00 €  (Σημείωση: Η αντικαταβολή αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά, η αντικαταβολή μπορεί να επιλεχθεί μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας).

H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ - Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

To "House of Taste" προσφέρει δωρεάν έξοδα αντικαταβολής για παραγγελίες εντός πόλεως Χίου επιλέγοντας την επιλογή "Μετρητά".


Β. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa / Mastercard / Maestro / American Express / Diners, εύκολα και γρήγορα. 

Τα στοιχεία της κάρτας εισάγoνται απ' ευθείας στην ηλεκτρονική σελίδα Εκκαθάρισης Πιστωτικών/Χρεωστικών Καρτών της συνεργαζόμενης Τράπεζας.

Ο αριθμός της πιστωτικής/Χρεωστικής σας κάρτας και κανένα άλλο στοιχείο της κάρτας σας (CCV2, ημερομηνία λήξης, κλπ) δεν κρατείται στις βάσεις δεδομένων μας για ευννόητους λόγους ασφαλείας.

Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται η πληρωμή με Κάρτα ως τρόπος πληρωμής και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.


Γ. Mέσω τραπεζικού λογαριασμού (Τραπεζικό έμβασμα ή Ε-Banking)

Μπορείτε να καταθέσετε το σύνολο της παραγγελίας σας στους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας και να μας ενημερώσετε, στέλνοντας με e-mail στο payments@houseoftaste.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης. Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας (σας έχει αποσταλεί με ενημερωτικο E-mail) και το ονοματεπωνυμό σας.

 

1. ALPHA BANK | IBAN: GR7001406000600002330003644

2. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ | IBAN: GR0701727020005702090035463

 

Επωνυμία​: HOUSE OF TASTE - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ

 

  Εφόσον επιλεχθεί η Τραπεζική κατάθεση ως τρόπος πληρωμής, η παραγγελία σας θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης της. Αυτό μπορεί να είναι από 1 έως και 5 μέρες ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων των δύο τραπεζών (outgoing και incoming). Τα έξοδα για διατραπεζικές συναλλαγές βαρύνουν τον πελάτη

•  Η παραγγελία θα ξεκινήσει να επεξεργάζεται και θα είναι έτοιμη για αποστολή, αφού λάβουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης.


 

•  Όλες οι συναλλαγές σε αυτή την ιστοτοποθεσία γίνονται σε Ευρώ.

•  Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.