Αναζητήστε την ένδειξη καλύτερης τιμής "Special Offer" σε επιλεγμένα προϊόντα μας! about

 
Greek Deli products from Chios island

Πώς θα πληρώσω για την παραγγελία μου;

 

Α. Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον courier που θα σας την παραδώσει.

Κόστος αντικαταβολής: 1,70 €  (Σημείωση: Η αντικαταβολή αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά, η αντικαταβολή μπορεί να επιλεχθεί μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας).

H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ - Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.


Β. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα (Alpha e-Commerce)

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa / Mastercard / Maestro / American Express / Diners, εύκολα και γρήγορα. 

Μέσω του "Alpha e-Commerce" σας δίνεται επίσης η δυνατότητα πληρωμής μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass.

 

 

Τα στοιχεία της κάρτας εισάγoνται απ' ευθείας στην ηλεκτρονική σελίδα Εκκαθάρισης Πιστωτικών/Χρεωστικών Καρτών της συνεργαζόμενης Τράπεζας.

Ο αριθμός της πιστωτικής/Χρεωστικής σας κάρτας και κανένα άλλο στοιχείο της κάρτας σας (CCV2, ημερομηνία λήξης, κλπ) δεν κρατείται στις βάσεις δεδομένων μας για ευννόητους λόγους ασφαλείας.

Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται η πληρωμή με Κάρτα ως τρόπος πληρωμής και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.


Γ. Mέσω τραπεζικού λογαριασμού (Τραπεζικό έμβασμα ή Ε-Banking)

Μπορείτε να καταθέσετε το σύνολο της παραγγελίας σας στους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας και να μας ενημερώσετε, στέλνοντας με e-mail στο payments@houseoftaste.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης. Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας (σας έχει αποσταλεί με ενημερωτικο E-mail) και το ονοματεπωνυμό σας.

 

1. ALPHA BANK | IBAN: GR70 0140 6000 6000 0233 0003 644​

2. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ | IBAN: GR07 0172 7020 0057 0209 0035 463

 

Επωνυμία​: HOUSE OF TASTE - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ

 

  Εφόσον επιλεχθεί η Τραπεζική κατάθεση ως τρόπος πληρωμής, η παραγγελία σας θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης της. Αυτό μπορεί να είναι από 1 έως και 5 μέρες ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων των δύο τραπεζών (outgoing και incoming). Τα έξοδα για διατραπεζικές συναλλαγές βαρύνουν τον πελάτη

•  Η παραγγελία θα ξεκινήσει να επεξεργάζεται και θα είναι έτοιμη για αποστολή, αφού λάβουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης.


Δ. Mέσω paypal

Η εκκαθάριστη γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται το PayPal ως τρόπος πληρωμης και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα. (Η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη)


 

•  Όλες οι συναλλαγές σε αυτή την ιστοτοποθεσία γίνονται σε Ευρώ.

•  Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.